fbpx

Veel gestelde vragen

Je kunt een product zoeken door gebruik te maken van ons uitgebreide categorie menu. Alle producten staan hier netje en overzichtelijk voor je gerangschikt. Op de categoriepagina kun je eventueel nog gebruik maken van filters om nog sneller het gewenste product te kunnen vinden.

Ook kun je een product zoeken via de zoekbalk op onze homepagina. Je kunt hier bijvoorbeeld zoeken op productnaam, merk of EAN code.

Stuur dan even een mailtje naar info@houseofcats.nl met daarin een omschrijving (het liefst met EAN code) van het product en wij gaan voor je op zoek!

Dat werkt heel simpel, klik op het gewenste product en je wordt meteen doorgestuurd naar de verkopende webshop. Plaats daar je bestelling, rekenen je bestelling af...kat in het bakkie!

Mocht je vragen hebben over een product of verder advies nodig hebben bij de aanschaf van een product, dan verwijzen wij je altijd naar de verkopende webshop.

Aangezien Houseofcats.nl zelf geen producten of diensten verkoopt, kunnen zij jou het beste van advies voorzien.

Ook voor vragen met betrekking tot jouw order, betaling, leveringstermijn, garantie of klachten, verwijzen wij jou door naar de desbetreffende verkopende webshop.

Zij hebben alle informatie om jou verder te kunnen helpen.

Wij werken samen met veel bekende grote shops zoals: Brekz, Medpets, Petsonline, Zooplus, Petsplace, Bol.com, Blokker, Hema & VT Wonen. Maar we blijven ons assortiment altijd uitbreiden met andere leuke en exclusieve webshops.

Wij doen uiteraard ons uiterste best om alle prijsinformatie up to date te houden. Omdat de updates 1x per dag plaatsvinden, kan het voorkomen dat bepaalde prijsinformatie verschil vertoond.

In dit geval geldt de prijs bij de partnerwebshop (dus niet bij Houseofcats.nl), als de juiste prijs die voor het product zal moeten worden betaald.

Wil je op de hoogte blijven van het nieuws over House of Cats? Kom dan bij de House of Cats Community! Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang deze max 2 x per maand in je mailbox!

Je kunt je te allen tijden heel makkelijk weer uitschrijven voor onze nieuwsbrief, dus je zit nergens aan vast! Uiteraard zijn jouw gegevens veilig bij ons!