fbpx

Algemene voorwaarden

Algemene Voorwaarden

1. HouseofCats.nl is een zoekmachine en vergelijkingssite, welke zich richt op producten en diensten in relatie tot katten. HouseofCats.nl biedt gebruikers informatie aan over de verschillende soorten producten en diensten gerelateerd aan katten.

1.1. Houseofcats.nl levert alleen informatie voor gebruikers en is zelf geen verkoper. De verstrekte productinformatie bevat geen juridisch bindend aanbod van Houseofcats.nl.

1.2. Door onze website te gebruiken, bevestig je dat je de algemene voorwaarden gelezen en begrepen hebt en akkoord gaat met deze, alsook met het privacybeleid, en de cookies.

2. Producten/Diensten en contract

2.1. Op houseofcats.nl hebben gebruikers de mogelijkheid om producten van derden (partnershops) te zoeken en te vergelijken. Gebruikers kunnen het gekozen product bestellen via de site van derden (partnershop). Dat wil zeggen dat de aankoop rechtstreeks op de site van derden ( partnershop) wordt verricht en niet op de site van Houseofcats.nl. De gebruiker is voorafgaand aan de aankoop van het product verplicht om alle relevante en actuele informatie zelf te controleren, op basis van de informatie verstrekt door de derde partij (partnershop).

2.2. De vermelde prijzen op Houseofcats.nl zijn exclusief verzendkosten en/of andere bijkomende kosten van de partnershop. Indien er een artikel als "sale"artikel wordt aangeduid op Houseofcats.nl, refereert deze korting aan de vermelde van/voor prijs van de partnershop.

2.3. Houseofcats.nl fungeert als tussenpersoon die de technische verbinding naar de site van derden (partnershop) tot stand brengt. Door een aankoop te doen op de website van een derde partij (partnershop) accepteert de gebruiker de algemene voorwaarden van de derde partij (partnershop) en gaat de gebruiker een verbintenis aan op basis hiervan. De gebruiker kan de algemene voorwaarden raadplegen op de desbetreffende site van de derde partij (partnershop).

2.4. Wanneer de aankoop is verricht op de website van een derde partij (partnershop), gaat de gebruiker een directe verbintenis aan met de site van de derde partij (partnershop). Dat wil zeggen dat er geen overeenkomst tot stand is gekomen tussen Houseofcats.nl en gebruiker. Houseofcats.nl is geen contractpartij.

3. Aansprakelijkheid

3.1. Houseofcats.nl is niet verantwoordelijk voor de actualiteit, juistheid, volledigheid en/of kwaliteit van de verstrekte informatie. Houseofcats.nl kan geen verantwoordelijkheid nemen voor het type, aantal en de kwaliteit van producten, diensten of informatie aangeboden of verstrekt door de verkoper (de derde partij) en waar direct of indirect naar verwezen wordt via de zogenaamde 'links'.

Wanneer de prijs die getoond wordt op Houseofcats.nl, verschilt van de prijs van onze partnershop (de derde partij), is de prijs van de partnershop ( de derde partij) altijd de prijs die de gebruiker uiteindelijk moet betalen.

3.2. Bovendien kan Houseofcats.nl geen verantwoordelijkheid nemen voor de producten en diensten die worden weergegeven op het online product, en of deze daadwerkelijk kunnen worden gekocht of verkregen via de verkoper met de genoemde voorwaarden.

3.3. Houseofcats.nl geeft geen inhoudelijk advies over producten en/of diensten van derden. Voor het inwinnen van advies of het stellen van product of dienst gerelateerde vragen, verwijst Houseofcats.nl altijd door naar de desbetreffende partnershop ( derde partij).

4. Verandering in de gebruiksvoorwaarden

4.1.Houseofcats.nl heeft het recht om op elk moment wijzigingen toe te passen aan zijn algemene voorwaarden. Een expliciete aankondiging zal niet worden gegeven. De algemene voorwaarden moeten individueel worden gecontroleerd door de gebruiker(consument) om op de hoogte te blijven van eventuele wijzigingen.

5. Het toepasselijk recht

5.1.De algemene voorwaarden vallen onder de Nederlandse wetgeving.

Contactgegevens

House of Cats

Abeelstraat 19

4814 HA Breda

info@houseofcats.nl

Kvk: 65977882